STEIGERPLANKENKOPEN.NL

Voor al uw nieuwe
              en gebruikte steigerplanken

Vonderweg 3 – 5741 TE
Beek en Donk
Tel: 06 – 51 71 13 32
info@steigerplankenkopen.nl

Steigerhout

Steigerplank.nl is hét adres voor steigerhout. Al onze gebruikte steigerplanken worden handmatig gesorteerd waardoor wij absolute A-kwaliteit gebruikt steigerhout leveren. We zijn niet voor niets al jaren leverancier van het tv-programma EigenHuis & Tuin. Onze planken worden in vaste lengtes geleverd van: 1 / 1,5 / 2 / 2,5 / 3 of 5 meter. Indien gewenst kunnen wij alles voor u precies op maat zagen. Hierdoor heeft u geen zaagverlies bij het gebruik van het steigerhout. Naast gebruikt steigerhout leveren we ook nieuwe steigerplanken.
We bieden steigerhout voor een scherpe prijs! Bel ons vrijblijvend voor een prijsopgave op:
06 51711 332

Meubelen van steigerhout

Sinds 2007 verkopen wij naast gebruikte steigerplanken ook meubels die zijn gemaakt van gebruikt steigerhout. Meubelen van steigerhout zijn niet alleen trendy en mooi, maar steigerhout is erg duurzaam, waterafstotend en onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn tuinmeubels van steigerhout snel droog na een regenbui. We gebruiken zowel nieuwe als gebruikte steigerplanken. Gebruikt steigerhout heeft een stoere en robuuste uitstraling. Deze meubelen van steigerhouten verkopen wij onder de naam Hout & Zo. Ze worden in onze eigen werkplaats vakkundig- en op maat gemaakt, eventueel naar uw eigen ontwerp. Voor meer informatie hierover bezoek de site van Van Hout & Zo:
www.meubelensteigerhout.nl

Steigerhoutbeits

Uw meubelen van steigerhout gaan langer mee als u ze goed bewerkt. Onze steigerhoutbeits maakt uw steigerhout waterafstotend daardoor duurzaam. Door het gebruik van Steigerplank.nl steigerhoutbeits geeft u uw meubelen een jarenlange bescherming tegen weersinvloeden en bijvoorbeeld etensresten op uw tafel. Het accentueert de houtnerf, het is eenvoudig aan te brengen en is sneldrogend. Onze steigerhoutbeits is toe te passen voor zowel binnen als buiten en is verkrijgbaar in blikken van 750 ml en 2,5L. Er zijn vier kleuren; white wash, grey wash, black wash en antraciet wash. Bestel hier.

Gebruikt steigerhout

  • Hoge kwaliteit
  • Eigen sortering
  • Opgelat opgeslagen
  • 100% garantie op kwaliteits planken

Nieuw steigerhout

  • Eigen label
  • Hoge kwaliteit
  • Gekramde planken
  • Gebande planken